Секции

09 May 2024 02:55

Скандал между родители вероятно е в основата на убийството в кв. „Надежда“

Убиецът на 23-годишната жена от квартал Надежда и на едногодишното момиченце е мъжът с когото тя е живеела на семейни начала – 26-годишният Викторио Александров. Това съобщиха на брифинг от прокуратурата. Александров е заловен от полицията около 23.30 снощи в гориста местност в изоставена постройка край Долни Богров. Сигналът за местонохождението му е подаден от таксиметров шофьор, който по-рано е возил Александров и детето.

Убиецът неколкократно променял маршрута си, споделил че не иска да живее повече и помолил шофьора на таксито да предаде детето на негови близки. Дори го заплашил да не казва къде го оставя. След като от полицията разпространяват портрет на Александров, шофьорът на таксито се обажда в полицията. Органите на реда се отправят към Долни Богров. При обхода на гористата местност чуват изстрел. В изоставена сграда те откриват едногодишното момиченце простреляно в едното око и Александров, който е бил с охлузна рана в главата след опит да се самоубие. Извършителят и детето са били с признаци на живот.

Мотивите за убийството не са ясни. От СДВР съобщиха, в миналия четвъртък семейството се е разделило. В петък Викторио е подал жалба срещу жена си за психически тормоз. Двойката не е имала сериозни проблеми преди година обаче също се разделят.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче