Секции

19 January 2019 18:24

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Каpлово обяви конкурс за колаж и плакат на тема „СПИН“

Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Каpлово обяви конкурс за колаж и плакат на тема „СПИН“. Поводът е предстоящият 1 декември – световен ден за борба срещу жестоката болест.

Съгласно регламента в конкурса могат да участват ученици на възраст от 5 до 12 клас. Колажите и плакатите могат да бъдат както индивидуални, така и групови. Целта е да се даде свобода за творческа изява и представяне на собствено виждане за АНТИ - СПИН послание от страна на учениците.

Колажите и плакатите трябва да съдържат : трите имена на автора, клас, училище, тел. за връзка.

Конкурсните работи се приемат в срок до 26 ноември /понеделник/ в Община Карлово, пл. „20-ти юли” № 10, ет.1, ст.106, МКБППМН

На 30.11.2018 г. от 15:00 ч. в зала ”Васил Караиванов” на Община Карлово ще бъдат представени всички творби, а тричленно жури ще определи и връчи награди на трите най - добри от тях.

/По информация на МКБППМН – Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Каква очаквате да бъде 2019 година?

- Добра

- По-добра от предходната

- Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки път, когато се почувстваш изгубен, си спомни за всеки, който някога те е обичал, за всяка сбъдната мечта, за всеки пълноценно изживян слънчев ден и след това си представи колко още такива спомени те чакат зад ъгъла.