Секции

25 April 2024 04:35

Иновационен лагер по проект на Джуниър Ачийвмънт проведоха в СУ“Васил Левски“ в Карлово (видео)

Иновационен лагер в Световната седмица на предприемачеството, организирана от Джуниър Ачийвмънт, проведоха в СУ“Васил Левски“ в Карлово. В него се включиха 39 ученици – представители на четирите учебни компании „Пандора“, „Калиопа“, „Денк“ и „Астрея“, и бяха разпределени в 7 отбора.

Като водеща в предоставянето на модерно образование организация Джуниър Ачийвмънт провокира учениците в иновационния лагер да работят над казус, свързан с младежката безработица.

Жури в състав: Мариана Манчева – директор на училището, Ивайло Грънчаров от „Ню Бояна Филм Студиос“ , Теодор Шойлеков – председател на Общински съвет – Карлово и учителят Иван Шаламанов поставяха въпроси по отделните презентации, провокираха мисленето и даваха препоръки на участниците.

В края на иновационния лагер директорът на СУ“Васил Левски“ Мариана Манчева съобщи победителите. На първо място – Български иновативен отбор; на второ – отбор „Логос“ и трети отбор „Огън“. Те получиха специални сертификати за участието и персонални награди.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче