Секции

18 April 2024 09:33

Ученици от иновативните паралелки на СУ„Христо Проданов“ в Карлово се включиха в Световната седмица по предприемачество (видео)

С изключителен интерес ученици от иновативните паралелки на СУ„Христо Проданов“ в Карлово се включиха в Световната седмица по предприемачество. Училищното ръководство е превърнало в традиция на учениците да се поставят тематични казуси, свързани с професионалната реализация и преодоляването на младежката безработица, както и да намират тяхното най-добро разрешаване и по време на иновационните лагери, организирани по идея на Джуниър Ачийвмънт.

Учениците от иновативните паралелки от 8а и 9а и профил технологичен от 10а, работиха в екипите си с подготовка за финансова грамотност, икономическа компетентност и социална отговорност.

За своята креативност участниците в иновационния лагер получиха подкрепата и от представителя на Уникредит Булбанк Силвия Иванова, която заедно с другите членове в журито директорът Мариана Маринова и главният счетоводител на училището Тодор Рогачев, ги поздрави за тяхната подготовка.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче