Секции

18 April 2024 07:46

Кметът на Столетово Мирослав Колев: Вярвам, че възпитанието и любовта към всичко българско трябва да започне от семейството (видео)

В Деня на християнското семейство осветиха обновените кабинети в кметството на карловското село Столетово. Тържественият водосвет бе отслужен от отец Делян и събра гости и жители на селото. В реализацията на инициативата на кмета Мирослав Колев за ремонта на стаите са се включили Община Карлово, семейство Атанасови, „Елит Консерв 33“ и с доброволен труд Цветан Кечев.

„На днешния ден си пожелавам като едно голямо семейство Столетово да заживее и да се случват добри неща занапред“- каза кметът Колев в специално интервю за Карлово Тв. Той изтъкна, че промяната на кабинетите е била необходима, за да се посрещат в кметството по един по-нормален начин жителите и гостите на Столетово.

„Вярвам, че възпитанието и любовта към всичко българско трябва да започне от семейството. Както във всяко семейство, така и в населените места, има проблеми. Надявам се с общи усилия заедно да променим нещата към по-добро. В България, ако започне промяната от малките населени места, ще се случат велики неща както за тях, така и за по-големите. Трябва да привлечем млади хора, които да заживеят и работят в тях, за да може тези места да живнат. Нужен е диалог за това.“- подчерта столетовският кмет.

Припомняме, че на 14 октомври Мирослав Колев спечели в частичните местни избори за кмет на кметство Столетово със 79 %. Кандидат от ВМРО-БНД, той бе подкрепен и от коалиция „Обединени за нашата община“. Право на вот имаха 643 избиратели. От тях гласуваха 449.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче