Секции

24 April 2024 21:47

Педагогически съветник в карловското училище „Христо Проданов“ спечели първо място в национален конкурс

Росица Иванова, педагогически съветник в СУ „Хр. Проданов“, спечели първо място в ХХVI национален конкурс „110 години независима България“, проведен от Национален клуб „Родолюбие“. Психоложката, която за втори път получава първа награда в национален конкурс за добри учителски практики, участва с две разработки в раздела „Мисия учител“: есе на тема „За необходимостта от реформа в отношението ни към децата творци“ и описание на добра практика „За работата с деца творци в клуб „Литературен Еверест“. Сред критериите за оценяване на конкурсните творби се открояват устойчивостта на практиката и нейната автентичност, доказана в случая с книги, вестници и списък с повече от 120 победи на децата творци в национални литературни конкурси.

Във финалната част на конкурса, от общо 154 разработки, са допуснати 44 есета, 40 реферата и 49 презентации на ученици, както и 21 учителски творби, включени в съпътстващия конкурс „Мисия учител“. Освен грамоти Иванова получи ценни книги, които ще дари на общинската библиотека, албум за столицата и диск с филм.

/По информация и снимка на СУ“Христо Проданов“/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Ако си построил замъци във въздуха, не означава, че си работил напразно; те са точно там, където трябва да бъдат, просто изгради основи под тях.


Хенри Дейвид Торо