Секции

29 March 2024 12:50

Каракачанов: Ако има здрав разум, коалиция „Обединени патриоти” ще се яви заедно на евроизборите

Ако има здрав разум в коалицията „Обединени патриоти“, ще бъдем заедно на предстоящите избори за Европейския парламент и това ще бъде честно към избирателите.Това каза в Русе вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов. Той обаче бе категоричен, че повече няма да се опитва да помирява партньорите си.

Красимир Каракачанов – вицепремиер и лидер на ВМРО:

„Хлабаво е състоянието, за съжаление аз неслучайно още преди два месеца казах – който ще работи, да работи от коалицията Обединени патриоти. Няма да се занимавам повече ни с интриги, ни с глупости, и да се опитвам да се правя на помирител. Писна ми, губи ми времето и ми къса нервите. И е безсмислено. Събрали сме се да направим нещо ново. Каквото мога, съм го направил. Една година синя каска, стига толкова. Аз имам и друга работа“.

Вицепремиерът коментира още, че няма вероятност за предсрочни избори, но ако се стигне дотам, алтернативата за управление на БСП с ДПС не е добър вариант за страната.

Красимир Каракачанов – вицепремиер и лидер на ВМРО:

„Да, недоволство има, да, опити за подклаждане на изкуствено напрежение има, но не виждам необходимите условия, обективни условия за налагането на тази идея за предсрочни избори. Не виждам коя е алтернативата. И тук ще ви отговоря в прав текст. Ако БСП и ДПС са ни алтернативата, по-добре да няма такива избори“.

По време на посещението си в Русе вицепремиерът изнесе лекция за националната сигурност пред студенти от университета.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

„Настане вечер – месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, – Балканът пее хайдушка песен!“


Христо Ботев