Секции

25 May 2019 05:58

Премиера на рекламен видеофилм за ТК „Старинно Карлово“ се състоя в залата на Общината (видео)

Рекламен видеофилм за туристически комплекс „Старинно Карлово“ бе представен в зала „Васил Караиванов“ на 5 декември. 12-минитният филм показва четири възрожденски къщи в Карлово, които са реставрирани и приемат все повече туристи от страната и чужбина. Във всяка от тях е представена типичната карловска обстановка по времето на Възраждането и характерната дейност: калиграфската школа в къщата на Райно Попович и зографската в Белия двор; занаятите в Бухаловия хан; етеричните култури и билки в Патевата къща. Във филма може да се видят и по-големите празници от културния календар на Община Карлово – Кукерският, празниците на розата и лавандулата.

Рекламният филм е реализиран по Програма за развитие на туризма за 2018 година на Община Карлово. За реализацията работят Деспа Ненова – управител на ТК „Старинно Карлово“, Румяна Христова – ТК „Старинно Карлово“ и екип в състав Танчо Людов, Кирил Людов, Стефан Дановски, Кунчо Сакутов от рекламно студио „Такис“ в Карлово, Пейчо Петков от Българското национално радио.

Можете да гледате филма във фейсбук страницата на ТК"Старинно Карлово":

https://www.facebook.com/starinnokarlovo/videos

Днес Ви питаме:

Купувате ли често готова храна?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Не забравяй, че дори и да не помниш какво си правил предната вечер, винаги ще се намери приятел с камера, който да ти напомни за нещата, които не е трябвало да правиш.