Секции

18 April 2024 10:21

Задържан е убиецът на военнослужещата Десислава Стоянова

Служителите на МВР задържаха убиецът на военнослужещата Десислава Стоянова в Северна България. Това е бившият военен Светослав Каменов, който се укривал във врачанско село.

Обвинение за умишлено убийство на Десислава Стоянова Прокуратурата е повдигнала на Светослав Каменов от Сопот. Това са съобщили на пресконференция окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов и директорът на Областната дирекция на полицията Атанас Илков.

Трупът на рейнджърката е открит късно снощи в шкаф на обитавано от Каменов жилище със счупен врат и множество наранявания по лицето. Причината за настъпването на смъртта предстои да бъде изяснена след аутопсия.

До момента Светослав Каменов е направил частични самопризнания.

По отношение на мотива се работи по всички версии и не се изключват нито неуредени финансови взаимоотношения, за каквито има доказателства към настоящия момент, нито евентуално сексуално посегателство или опит за такова, нито друг мотив.

Каменов е бил е на три мисии зад граница в Ирак и Афганистан. Той е един от рейнджърите, пострадали при атаката над базата в Кербала. Притежавал е добри бойни умения.

Преди няколко години Каменов е бил освободен от армията. Той е осъждан за криминални прояви.

/Снимка: интернет/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче