Секции

20 April 2024 05:02

Прокуратурата ще поиска постоянен арест за бившия рейнджър Светослав Каменов, обвинен в убийството на Десислава Стоянова

Прокуратурата ще поиска постоянен арест за бивш рейнджър Светослав Каменов, обвинен в умишленото убийство на Десислава Стоянова.

Най – вероятната причина за убийството е неуреден финансов въпрос – това стана известно от пресконференция на окръжния прокурор на Пловдив Румен Попов, директора на Областна дирекция на полицията старши комисар Атанас Илков и наблюдаващия прокурор Петър Петров.

Обвиненият Светослав Каменов е направил частични самопризнания. Той е взел автомобила на Десислава Стоянова, за да го ремонтира. Когато жертвата отива да си търси колата, разбира че е оставена за скрап в автоморга. Предполага се, че убийството е станало на 29 ноември, тъй като от следващия ден жената е била в неизвестност до петък, когато тялото й е намерено в шкаф в дома на убиеца в Сопот. Обвиненият бивш рейнджър Светослав Каменов е бил на три задгранични мисии в Ирак и Афганистан. Той е осъждан и е криминално проявен.

/Снимка: интернет/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче