Секции

27 April 2024 02:07

Председателят Теодор Шойлеков: През 2018 година Общинският съвет в Карлово постигна добри резултати (видео)

През 2018 година Общинският съвет в Карлово постигна добри резултати- заяви неговият председател Теодор Шойлеков в интервю за Карлово Тв. Той благодари на всички негови колеги за проявената експертност и уважение към работата през отминаващата година. Според него в мнозинството си карловските съветници проявяват гражданска позиция и отговорност.

Съгласно статистиката от началото на мандата си през 2015 година до момента, местният парламент е провел 50 заседания, като са взети 1245 решения.

През 2018 година съветниците са приели редица важни докладни. Сред тях са тези за дългосрочения общински дълг от 5 млн. лв. под формата на кредит, за бюджета, за избора на управител за карловската болница, за КарловоГаз.

В работата с местната администрация председателят Теодор Шойлеков се стреми да намира баланса, като пожелава да има още по-голяма експертиза в работата на Общинския съвет.

Според него Карлово се е променило в положителна посока, но трябва да се заделят повече пари за култура и туризъм.

По негова идея и инициатива на Ротари клуб е изработен проектът „Карлово на длан“, който е за значимите исторически сгради и места в града.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче