Секции

06 May 2024 19:07

Коледен празник „От младежите за децата на община Карлово“

С много игри, танци, забава, бой със "снежни топки" и детски щастливи гласчета премина Коледният празник под надслов "От младежите за децата на Община Карлово", който Община Карлово и Младежкия информационен център организираха за децата на общината.

На 22.12.2018/събота/, въпреки студеното време, площадът на град Карлово/до къщичката на Дядо Коледа/ се изпълни с детски смях и усмивки.

Заместник-кметът на Община Карлово Антон Минев приветства младежката доброволческа инициатива и поздрави всички деца за предстоящите празници.

Най-веселият Дядо Коледа и красивата Снежанка приветстваха децата и дадоха старт на програмата, наситена с игри, веселие и детски усмивки.Децата потропнаха хорце за загрявка, търсиха коледни съкровища, отгатваха гатанки и помощниците на Дядо Коледа, последва бой със „снежни топки“ и забава с кака Пами от Pam’s Parties.

Всички участващи деца получиха подаръци, подсигурени за Дядо Коледа от Община Карлово и ваучери за кино за децата, познали гатанките и младежите-доброволци, подготвяли празника и подаръците за децата.

/Информация и снимки: Младежки информационен център-Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче