Секции

25 April 2024 08:45

В карловските училища учебният процес тече нормално

Въпреки опасно силния вятър днес в карловските училища учебният процес тече нормално.

„Провеждаме нормални учебни часове“ – каза за Карлово Тв Мариана Маринова – директор на СУ“Христо Проданов“. „От силния вятър падна гръмоотводът. Теренът е обезопасен. От фирмата, която ремонтира покрива на училището, реагираха веднага и ще отстранят проблема.“ В училището е нямало ток за 10 минути, след което електрозахранването е възстановено.

В СУ“Васил Левски“ учебният процес също протича нормално. Директорът Мариана Манчева съобщи, че учениците са предупредени да бъдат изключително внимателни при движението навън. Токът е спрял за около час. Ръководството е било в готовност да намали продължителността на учебните часове, което не се е наложило, защото електрозахранването е възстановено.

В ОУ“Св.Св. Кирил и Методий“ часовете също протичат без проблем. „Децата са в училище и са на топло. Нямахме ток за около 40 минути“ – каза директорът Доньо Тодоров. В училището няма поражения от силния вятър.

„Около 50 процента от учениците не са на училище днес“ – информира Дарина Стеева – директор на ОУ“Райно Попович“. „Има болни от тях, но за други родителите са притеснени за придвижването им в лошото време и затова тези ученици не са на училище.“ Часовете и в това карловско училище протичат нормално. Тук токът не е спирал.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче