Секции

17 April 2024 00:49

СУ "Васил Левски"- Карлово и ПГ "Ген. Владимир Заимов"- Сопот участват с плакати в национален конкурс "Ученето е навсякъде"

В конкурса „Ученето е навсякъде", като част от Кинофестивал /не/Възможното образование се включиха 31 училища от 19 населени места. Сред проектите, които са 84 на брой, са и тези на СУ „Васил Левски"- Карлово и ПГ „Ген. Владимир Заимов" - Сопот.

Седемте плаката събрали най-много гласове ще бъдат изложени по време на кинофестивала (не)Възможното образование, който ще се проведе от 15 до 24 февруари във Федерацията на научно-техническите съюзи, София. Освен избраните от гласуващите на страницата на конкурса плакати, ще бъдат добавени още пет, които ще изберат организаторите на фестивала.

Плакатът на СУ „Васил Левски" е по проект на преподавателката Ирена Арабаджиева с помощта на нейните колеги от училището Богдана Калъчева и Минка Мишевска.

Под ръководството на преподавателката Наталия Иванова, учениците Александър Абаджиев и Георги Керемедчиев от 11 клас, създадоха плакат свързан с 50-годишния юбилей от създаването на ПГ "Ген. Владимир Заимов" в Сопот.

Гласувайте на официалната страница на кинофестивал (не)Възможното образование за двете училища, за да успеят да участват със своите плакати по време на кинофестивала в София.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче