Секции

24 April 2024 13:09

ОФК “Левски Карлово” изигра първата си контролна среща от подготовката за пролетния полусезон

На добре подготвения терен на стадион “Васил Левски” в Карлово пред около 150 зрители отборите на ОФК “Левски Карлово” и ФК “Спартак” Пловдив изиграха своите първи контролни срещи от подготовката за пролетния полусезон.


Срещата завърши с победа на нашите футболисти с резултат 3 : 2. Головете отбелязаха Николай Манчев, Стефан Чилингиров и Мирослав Кайряков за домакините и Здравко Жилов и Мариан Гиров за гостите.


Треньорите и на двата отбора не можеха да разчитат на основни футболисти. В състава на “Левски” Карлово не бяха включени Петър Петров и новите попълнения Васил Гуджев и Никола Праматаров. В отбора на гостите отсъствуваха Любомир Цеков, Христос Доков, Атанас Църцев и бившите футболисти на “Левски” Карлово . Петко Фанев и Николай Христозов.


Въпреки това двата отбора изиграха един приятен за гледане мач.


Старши треньрът на ОФК “Левски Карлово” Красимир Манолов заложи на следния състав: Цветан Тодоров (капитан),Мирослав Кайряков, Йордан Ковачев, Георги Гайдаров, Никола Данчев, Веселин Филипов, Николай Манчев, Марио Георгиев, Стефан Чилингиров, Валентин Иванов и Сашко Лачев. ( през второто полувреме в игра влязоха и Тодор Колев, Васил Георгиев, Иван Диклиев, Боян Пенев, Иван Караиванов, Ивайло Неделев и Мартин Христозов )


Старши треньорът на “Спартак” ПловдивСтефан Учиков, който също е бивш футболист на “Левски Карлово” използва следните футболисти: Костадин Велков, Атанас Бучов, Михаел Пърчев, Рангел Костурски, Костадин Калинов, Веселин Тонев, Мануел Костов, Митко Илиев, Денис Хасан, Андон Андонов, Мирослав Манев(Алекс Василев, Цветелин Петров, Мартин Симеонов, Мариан Гиров, Кристиан Кодуков, Здравко Жилов)


Следващата контролна среща на отбора на ОФК “Левски Карлово” е отново на стадион “Васил Левски” в Карлово на 3 февруари ( неделя ) от 11,30 ч. с отбора на ФК “Трявна”


Наред с интензивните тренировки, които провеждат футболистите, ръководството на футболния клуб е организирало и редица други мероприятия. На 26 януари футболистите се поклониха пред живота и делото на Апостола на свободата и положиха цветя пре паметника на Васил Левски. С огромен интерес те разгледаха и комплекс “Старинно Карлово”, където се запознаха с част от историята на нашия град. Предстоят посещения и в гр. Клисура и гр. Калофер.


/Информация и снимки: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Съкровищата излизат на повърхността на земята, благодарение на поройните дъждове, но същото това прииждане на водата отново ги заравя в земята.


Паулу Коелю