Секции

25 April 2024 07:57

Българинът умерено харчи пари за ремонт вкъщи

Българинът умерено харчи пари за ремонт вкъщи. Това показва не едно социологическо проучване. Като инициатор за обновяване на семейния дом основно се сочат жените, предпочитанията на мъжете са за покупка или ремонт на автомобила.

Анкетата на Карлово Тв на въпрос: Правите ли често ремонт вкъщи?, сочи приблизителен баланс в отрицателните и положителните нагласи. 37% дават положителен отговор, 40 % са на противоположното мнение, а 23% нямат мнение по въпроса.

Активна е дискусията по темата и в социалните мрежи. „Правим ремонт у дома, който започна от козметичен и вече се превръща в кошмара на живота ми.“ – споделя дама в известна социална мрежа. „Стигна се до там, че съпругът ми изкърти фаянса и теракота в кухнята. Сложихме гранитогрес и сега ще чакаме за вградената кухня.“. Друга споделя:“ Откакто сме заедно, все правим някакви ремонти - направо ми се плаче вече, а и все си обещаваме, че още малко и почивка.“ В подобни дискусия има и не малко мнения, които отстояват другата позиция за необходимостта от ремонти на дома, като това: „Аз предпочитам новото и различното, така че ми харесва да правя ремонти, да променям, дори да сменям жилищата.“ И така в социалните интернет групи по интереси се обменят мнения, информации и забавни истории от ремонтите вкъщи, които могат да откажат всеки да се захване или пък да го провокират да направи някаква промяна в дома си.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче