Секции

20 April 2024 14:55

ГЕРБ – Карлово проведе събрание за номинации за евродепутати

Общинската организация на ГЕРБ – Карлово проведе номинационно събрание за кандидати за евродепутати

ГЕРБ – Карлово проведе своето номинационно събрание за кандидати за членове на Европейския парламент. Гости на срещата бяха народният представител ген. Константин Попов и областният ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова.

„Колеги, членове на ГЕРБ, трябва да сме много внимателни с посланията, които отправяме при срещите си с хората и нашите близки и приятели. За всички трябва да е ясно, че Европейските избори са изключително важни, те ще бъдат тест за всяка една общинска организация и генерална репетиция за местните избори през октомври месец 2019 година. Само преди две години над един милион българи подредиха ПП ГЕРБ на първо място и дадоха своя кредит на доверие“. С тези думи се обърна към присъстващите общинският ръководител Данка Зидарова, която и зам.-кмет в Общината.

„Всеки ден чуваме обвиненията, манипулациите, лъжите и обидите от страна на опозицията към правителството, но това са само хвърлени думи, защото БСП доказаха, че могат само да говорят и имат една единствена цел - властта“, каза още Люртова.

Тя допълни, че увеличението на доходите, на минималната работна заплата и грижата за учителите, са факт, който не може да бъде подминат. И добави, че инвести циите в образованието – построяването на десетки детски градини, санирането на училища, изграждането на спортни площадки на територията на цялата страна са само малка част от всичко свършено от правителството, но това показва грижата за хората, бе категорична Люртова.

„Предстоят ни много важни избори и ни трябва пълна мобилизация за тях, каза ген. Попов. Той допълни, че хората трябва да бъдат убедени, че правителството на ГЕРБ изпълнява стриктно ангажиментите си, заложени в програмата. „За последните пет години са изградени стотици километри магистрали и още толкова междуселищни пътища, построени са пречиствателни станции, подновени са хиляди километри водопроводна мрежа, благоустроени са паркове и градини. Освен това бяха санирани над две хиляди многофамилни жилищни сгради и хората живеещи там усещат ефекта, защото разходите им за електроенергия са намалели с 30 процента, допълни генерал Попов. По думите му членството ни в Европейския съюз е важно, защото европейската солидарност изцяло промени общините и те станаха модерни и все по-привлекателни за живот. За това е важно да сме част от обединена и силна Европа.

„Карлово е един добър пример за реализиране на европейски средства. Градът се преобрази видимо, благодарение на парите от европейските програми, допълни думите му Данка Люртова. Тя добави, че до края на годината в общината ще се реализират още два големи проекта, касаещи малките населени места и то отново с пари от Европа.

/Информация и снимки: фейсбук ПП ГЕРБ Пловдив област/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче