Секции

20 October 2019 09:07

Дора Чаушева-директор на НМ „Васил Левски“: В навечерието на 19 февруари децата от Карлово, обучавани по програма „Аз уча в музей „Васил Левски““, работят за първи път по тетрадки с научноразработени уроци (видео)

Учениците от вторите класове на СУ „Васил Левски“ в Карлово проведоха пореден урок по образователна програма „Аз уча в музей „Васил Левски““. В навечерието на 19 февруари децата от Карлово започнаха да работят за първи път по специални учебни тетрадки с научноразработени уроци. Те с голям интерес получават знания за народните будители, за семейството и делото на Васил Левски, за традициите, обичаите и фолклора в карловския край.


Уроците се водят от Пламена Москова – екскурзовод в Национален музей „Васил Левски“, в Образователния център в Онбашиевата къща, който е оборудван, обзаведен и изписан с помощта на спонсори. В него се обучават ученици от начален курс.


Повече за обучението на карловските деца във видеото.

Днес Ви питаме:

Ще приготвяте ли зимнина?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Щастието не е конкретна дестинация, а насока. Да си щастлив, означава да си в тази насока, която те кара да бъдеш щастлив.


Хорхе Букай