Секции

29 March 2024 07:55

Обсъждат общата селскостопанска политика на ЕС на форум у нас

За първи път България е домакин на форума „Три морета“, който ще се състои днес и утре в София. Темата е „Общата стопанска политика след 2020: Въпроси и предизвикателства“.

Участие ще вземат представители на браншови организации от 9 страни – България, Чехия, Хърватия, Естония, Унгария, Литва, Полша, Румъния и Словакия. Това събитие е разширен формат на срещата на Вишеградската четворка плюс още няколко страни. Първия ден ще се състои конферентната част, в която ще има изявления на ресорния министър и председателите на земеделските камари на всички поканени страни.

По време на Форума всяка организация щe представи своята позиция за бъдещето на Общата селскостопанска политика в навечерието на изборите за Европейски парламент. Ще бъдат обсъдени перспективите за гласуване на рамката на Общата стопанска политика след 2020 година от този или от следващия състав на Европарламента.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Когато се влюбих в Око, разбрах: "Господи, това е различно от всичко, което ми се е случвало досега... То е повече от хит, повече от злато, повече от всичко.


Джон Ленън