Секции

25 April 2024 16:26

2-годишно дете от бургаското село Равнец е в неизвестност от снощи

2-годишно дете от бургаското село Равнец е в неизвестност от 18 часа снощи. Момченцето е било заедно с баща си на рожден ден, откъдето изчезва. Цяла нощ жители на селото заедно с полицията са издирвали детето, но до момента то не е открито. Родителите се съмняват в отвличане.

Цяла нощ жители на бургаското село Равнец са издирвали 2-годишно дете, което е изчезнало около 18 часа в неделя. Бащата на Юлиян го завел на рожден ден при роднини. Момчето е играело на двора с други деца, когато бащата отива да прибере добитъка и след като се връща установява, че Юлиян го няма.

Иван-баща:

“Аз ако съм го видял няма да го търся”

Кметът на селото Христо Колев организира претърсване на района и околностите. Над триста човека се включват в търсенето на детето.

Христо Колев- кмет на село Равнец:

“Обадихме се на полицията, на пожарната, обадихме се на Гранична полиция и от 19 часа до сутринта сме търсили детето с много народ, много полиция сме правили издирване.

Според бабата и майката на Юлиян, детето може да е отвлечено, защото в семейството са получавали заплахи от роднини.

Лалка Атанасова- баба:

”За да не го открият това дете снощи, значи то е отвлечено. Аз така се съмнявам. Цяла нощ са го търсили, цял ден днес не са спрели хората.

Мета- майка:

”Ни заплашваха по телефона. Каза, че ще идва тука да ни запали. Само то него се съмнявам да е взел детето да го отвлече.Той от един месец се е научил да ходи и без шише не може да спи.”

Търсенето продължи и в понеделник, но до момента е открито само шишето му за мляко.

Иван – баща:

“Цяла вечер го търсим от 6:30 до сутринта и го няма и няма”

Надеждата на хората от селото и семейството на Юлиян е той да се е скрил някъде. Юлиян е 13-то дете в семейство с общо 14 деца.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче