Секции

26 April 2024 09:46

С тържествена церемония по полагане на първа копка започна изграждането на третото кръгово кръстовище на западния вход-изход в Карлово (видео)

С тържествена церемония по полагане на първа копка, състояла се на 20 март, започна изпълнението на обект „Изграждане на кръгово кръстовище при км 254+257 но път I-6 „София – Бургас“ и подходи към два броя локални платна“. Този инфраструктурен обект ще допринесе за активизиране на икономическите връзки между общините от Централен южен и Централен северен регион по отношение на развитието на туризма, както и за оползотворяване на значимото културно-историческо наследство и природни дадености на община Карлово.

На официалния старт по изграждането на третото кръгово кръстовище на западния вход-изход в Карлово присъстваха кметът на общината д-р Емил Кабаиванов, заместник-областният управител на Пловдивска област Петър Петров, председателят на Общинския съвет в Карлово Теодор Шойлеков, неговият заместник Анастасия Чолакова, заместник-командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада полк. Станимир Христов, командирът на военно формирование 22680 подполковник Димитър Мерудийски, началникът на РУ „Полиция”– гл. инспектор Сълко Литов, инж. Валентина Бакърджиева от Областно пътно управление Пловдив, управителят на „План инвест Пловдив” инж. Николай Костурков, инж. Боряна Долапчиева – ръководител направление в „ПСТ груп” ЕАД, общински съветници, кметове на населени места.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче