Секции

25 April 2024 05:15

Млад мъж от Карлово е причинил лека телесна повреда на полицай

Млад мъж от Карлово е привлечен като обвиняем за оказана съпротива и причинена лека телесна повреда на полицейски служител.

В хода на специализирана операция за противодействие на престъпността, около 20:30 часа в петък, 22 март, криминалисти от Районното управление „Полиция“ в Карлово предприели проверка на момче, засечено на ул. „Ген. Карцов“. Легитимирайки се със служебна карта, единият от цивилните полицаи поискал документите му за самоличност, но в този момент младежът внезапно побягнал. След кратко преследване беглецът бил настигнат в близък парк и при опит да му бъдат поставени белезници влязъл в схватка с единия от служителите, наранявайки го леко по крака. Извършителят - 19-годишен жител на града, е отведен в Районното управление.

С постановление на Районна прокуратура – Карлово му е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 270, ал.1 и чл. 131, ал.1 от НК.

Образувано е бързо производство.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Ако съм свършил някаква работа, то е било, защото съм я чувствал като игра. Ако трябваше да работя, никога нищо нямаше да свърша.


Марк Твен