Секции

25 April 2024 08:24

Иван Хаджийски бе преизбран за председател на НЧ „Васил Левски“ – Карлово

Иван Хаджийски бе преизбран за председател на НЧ „Васил Левски“ – Карлово на общо събрание, което се проведе на 27 март в Камерната зала на Читалището.

На събранието бе представена дейността на карловското читалище за периода от три години /2016-2018/, както и доклада на Проверителната комисия.

Определени бяха основните насоки за дейността на читалището за следващия период от три години и приет проекто-бюджета за 2019 година.

По последна точка от дневния ред бяха предложени и гласувани ръководните органи – Настоятелство, Председател на читалището и Проверителна комисия. Новото ръководство се състои от 7 човека – Веселка Сотирова, адвокат Светла Проданова, Ангелина Павлова Росица Матеева, Младен Марков, Мирослав Василев с председател Иван Хаджийски. Проверителната комисия е в състав от трима членове.

В Общото събрание участваха зам.-кметът и секретарят на Община Карлово Стойо Карагенски и Стефан Стефанов, както и общинските съветници Радослав Денчев, д-р Иван Моллов, Веселин Божков, които са членове на читалището

Събранието уважиха, като гости, Ива Савчева и Гинка Тодорова от отдел „Култура“ на Общината.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче