Секции

27 April 2024 05:31

Отиде си Стефан Мутафчиев

72-годишният Стефан Мутафчиев е починал вчера в София след боледуване. Той е баща на известния български актьор Христо Мутафчиев.

Стефан Мутафчиев е уважаван от карловци човек и професионалист. Той работеше като секретар на НЧ"Васил Левски 1861г." до преди две години.

На 12 януари тази година почина неговата съпруга и майка на Христо Мутафчиев - Драга.

Колегите на Стефан Мутафчиев от Народно читалище "Васил Левски - 1861г." и Общинска библиотека "Д-р Иван Богоров" - Карлово споделиха в социалните мрежи с много тъга и обич следното:

Има такива хора - интересни и стойностни, преминаващи по пътя си с достойнство и усмивка, умеещи да оценят силата и красотата на живота. Стефан бе един от тях!

Скъпи приятелю, ти бе от хората, които правят света по-цветен и интересен, по-смислен и богат. От хората, които понякога, макар и рядко, съдбата изпраща на точното място в точното време. Изпраща ги, защото има нужда от тяхната енергия и сила, от техните емоции и мечти, от тяхната упоритост и воля. Чрез всичко това през годините ти стана част от духа на това място, част от живота на този град, част от историята на всеки от нас. За всички нас ти никога няма да бъдеш просто Стефан - ти си оставаш единственият, нашият Стефан Мутафчиев!

Благодарим ти за спомените! Почивай в мир, приятелю!

Карлово.Тв изказва съболезнования на семейството и близките на Стефан Мутафчиев.

/Снимка: НЧ"Васил Левски 1861г."-Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Е, не може всеки ден да ти се случва нещо незабравимо, но пък няма да имаш и за какво да се оплакваш. ;)