Секции

16 April 2024 20:39

„Европа ни чува“ – предизборният слоган на ГЕРБ

ГЕРБ представиха предизборния си слоган за предстоящия евровот на 26 май. „Европа ни чува“ е посланието, което отправиха от Партията. Направи впечатление обаче, че не Цветан Цветанов, който председател на предизборния щаб на ГЕРБ, а Елен Герджиков който е председател на Столичния общински съвет представи предизборното изречение. Цветан Цветанов пък отказа да отговаря на всякакви странични политически въпроси.

Европа ни чува – това е посланието на ГЕРБ за европейските избори на 26 май. Слоганът беше представен в централата на партията.

Председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов направи ретроспекция на листата от кандидати за европейски депутати на ГЕРБ-СДС и подчерта силните страни на всеки един от тях, както и свършеното до момента в работата им в Брюксел.

Самият слоган обаче не беше представен от Цветанов. А от председателя на столичния общински съвет Елен Герджиков.

Слоганът е важна част от предизбораната кампания на ГЕРБ, това не е изречение а оценка на времето. Според ГЕРБ всеки един слоган трябва да обяснява свършеното. Така през 2011 ГЕРБ казват „Градим България“.

На изборите през 2013 по времето на кабинета Орешарски посланието е – „България няма време за губене“. А за местния вот през 2015 – „Видими резултати“.

ГЕРБ представиха и плаката си за европейските избори и казаха, че стартират мобилно приложение, което ще се казва – „КАУЗА“ – насочено към структурите на партията, с която ще борят фалшивите новини.

Цветан Цветанов пък отказа да коментира изказването на столичния кмет Йорданка Фандъкова, която в телевизионно предаване съобщи, че на негово място би напуснала всякакви управленски позиции.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче