Секции

29 March 2024 02:39

Шест отбора от фен клубовете на „Левски-София“ от Сопот, Карлово и Хисаря играха благотворително (видео)

Шест отбора от фен клубовете на „Левски - София“ от Сопот, Карлово и Хисаря участваха в благотворителен турнир по футбол на малки врати на 6 април на стадиона в Сопот. Срещите започнаха под звуците на гайда. Отборите на фен клуб „Сините“ Сопот, фен клубовете на Карлово, Хисар, отбор на Община Сопот, сборен отбор от граждани на Сопот и деца от „Металик“ – Сопот играха на терена с общата кауза „Бъдеще за децата ни“.


Набраните от благотворителната игра 2 200 лева ще бъдат дарени на двете деца от Сопот - Ивайло Николов на 10 години и на Мария-Магдалена Станева на 6 години. Ивайло има голямо желание за собствено колело. Той е с детска церебрална парализа. А дарените пари ще послужат за следоперационното лечение на Мария-Магдалена, която е претърпяла 5 операции.


Милен Сотиров от фен клуба на сините в Сопот и един от организаторите на футболния турнир подари на двете сопотски деца тениски и футболни топки с подписите на всички играчи от отбора на „Левски-София“.


Победители в турнира станаха децата от отбора на „Металик“ – Сопот.


Благотворителната надпревара на участниците уважиха народният представител Веска Ненчева, кметът на Сопот Деян Дойнов, който игра в отбора на Общината, общински съветници, много граждани.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче