Секции

15 June 2019 23:38

Тежка катастрофа с двама загинали край село Иганово (видео)

Двама души загинаха в ранния следобед след тежка катастрофа на два километра след карловското село Иганово на Подбалканския път в посока София.

Инцидентът между мотоциклет Хонда и лек автомобил Рено Меган Сценик е станал около 14 часа на разклона за ханче Певците.

Вероятната причина е, че 79-годишният водач на Реното предприема ляв завой и отнема предимството на моториста. Вследствие на това Хондата се удря в предната дясна страна на леката кола. 30-годишният моторист, който е от Дъбене, загива на място. На мястото на катастрофата е починала и 82-годишната пътничка в Реното, въпреки усилията на Спешна помощ. Предполага се, че мъжът и жената са пътували от София и вероятно са учени в БАН.

Началникът на Полицията в Карлово главен инспектор Сълко Литов ръководеше на място огледа. Там бе и кметът на село Иганово Павел Павлов. Движението временно бе ограничено.

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Когато отидох в училище ме попитаха: Ти какъв искаш да станеш като пораснеш? И аз написах: Щастлив. Те ми казаха, че не разбирам задачата, а аз им казах, че не разбират живота.


Джон Ленън