Секции

10 August 2020 11:12

СУ„Христо Проданов“ отбеляза 35 години от покоряването на връх „Еверест“ с голям празничен концерт (видео)

С българския химн и химна на СУ „Христо Проданов“ започна големият празничен концерт, посветен на 35- годишнината от изкачването на връх „Еверест“ от карловеца Христо Проданов. Концертът се проведе в препълнения салон на НЧ „Васил Левски 1861г.“ на 19 април с участието на хора при училището, вокална група от начален курс, гимнастическа танцова формация, мажоретен състав, рок група, детски танцов състав и много даровити индивидуални изпълнители. Сценарист на концерта е Мариела Коклева.


С решение на училищното ръководство Нона Дановска бе излъчена за първенец на випуск 2018-2019 учебна година на СУ „Христо Проданов“.


Поздравления към участниците по повод патронния празник на училището поднесоха Мариана Маринова – директор на СУ „Христо Проданов“, Веска Ненчева – народен представител, Стойо Карагенски – заместник-кмет на Община Карлово.


Поздравителен адрес от Милано беше изпратила дъщерята на Христо Проданов - Силвия.

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Когато се влюбих в Око, разбрах: "Господи, това е различно от всичко, което ми се е случвало досега... То е повече от хит, повече от злато, повече от всичко.


Джон Ленън