Секции

29 May 2022 01:01

„Спортуваме с приятели“ – под това мото ДГ „Слънце“ в Карлово проведе спортен празник, посветен на 50-годишния юбилей (видео)

Петя Найденова – директор на дирекция „Хуманитарни и социални дейности“ в Община Карлово поздрави екипа на детска градина „Слънце“ за организацията и провеждането на спортен празник под надслов „Спортуваме с приятели“, който е част от поредицата инициативи, посветени на 50-годишния юбилей на градината. Спортните състезания между представителните отбори на всички детски градини от община Карлово се осъществиха в Залата на СУ „Васил Левски“ в присъствието на много родители и гости.


Прекрасен старт на празника дадоха изпълненията на децата от градина „Слънце“, след тях последваха мажоретните състави на карловските детски градини „Слънце“, „Първи юни“, „Зорница“, „Гина Кунчева“ и „Ана Козинарова“- Клисура.


В спортните състезания участваха 8 представителни отбори – от градините „Слънце“ с два отбора /групи Роза и Звездица/, „Първи юни“, „Зорница“, „Васил Левски“, „Ана Козинарова“ - Клисура, „Вяра, Надежда и Любов“ – Баня, „Радост“ – Калофер. Всички бяха наградени с грамоти, медали и купи за достойно представяне.


Директорът на ДГ „Слънце“ Донка Нанева поздрави участниците в спортния празник с пожелания за здраве и силен спортен дух.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче