Секции

27 April 2024 01:18

За първи път „Алтернативна сцена“ с различни стилове музика в парк „Христо Проданов“ в Карлово (видео)

В програмата за Празника на розата в Карлово за първи път бе включена „Алтернативна сцена“ с три стила музика, изпълнени в три поредни вечери 15-17 май от 18:00 до 22:00 часа в парк „Христо Проданов“, в подножието на Балкана.

Присъстващите ще могат да се насладят на рок група ANTI-TRAITOR - младежка банда с много свежи авторски изпълнения и тренирани кавъри.

След тях следва участието на Тони или Mоnster Karlo, както вероятно сте го срещали по клубовете. Той е олицетворение на алтернативната музика и култура. В продължение на 20 години го виждаме на пулта на "underground", както и близо до най-популярните артисти и музикални перли. В колекцията си има тракове, който завъртат главите. Няма спор за това, че знае много имена и умело ги подбира.

Вторият ден на „Алтернативната сцена“ е посветен на хип-хоп музиката. Ще гостуват двама от най-запалените рапЕри в страната: SKILL и InKarnation, които в тандем ще ни изненадат приятно.

Пловдивчанинът Стефан Колев или както е известен в музикалните "underground" среди с прозвището си "SKILL" е диджей, продуцент, дизайнер, old school рапър, радио водещ и запален колекционер на рядка и трудно намираща се музика. Човек с над 20 000 винила или един истински меломан и ценител. Повече от двадесет години, „SKILL“ продуцира, компилира и пуска музика, която хората нямат възможност да чуят навсякъде.

Апостол Чакъров е бургаски артист, който популяризира фънк, рап и хип-хоп музиката като цяло. Той е Рап меломан над 20 години. Пуска музика в отбрани клубове и фестивали по Черноморието и вътрешността на страната. Отличава се по това, че музиката винаги е подбрана с вкус, успява винаги да разтанцува участниците и да ги накара да се почувстват, че са на специално събитие.

Електронната музика е сред най-популярните жанрове в Европа и в България. “House” и “Techno” ще са преобладаващите жанрове и те ще ни бъдат представени от двама класни, добри и опитни приятели Слави Пеев и Владислав Рашков.

Слави Пеев застава зад пулта на 16 години. В момента живее в Лондон, където заедно с Валентин създават Friends From AFAR - концепция, която започва като радио шоу по “Hoxton.FM” и впоследствие преминава в различни събития от интересни локации с видео излъчване. Арт директор на Стран-Джа фестивал във Варвара, Слави има много стегнати и приятни музикални вкусове.

Владислав Рашков започва кариерата си в легендарния клуб „Червило“ през 1999. Подгрявал е за Tiesto пред 7000-на публика. Водил е радио шоу. Създава лейбъла Selektive. Не го виждаме много често зад грамофоните, защото се занимава и с организация и продуциране на концерти на артисти като Кайли Миног и Мадона. От 20 години е на сцена. Един от техно пионерите в София и страната.

За всички меломани и танцьори бар Биротерапия ще предлага реномирани марки питиета и мезета.

Идеята за организирането на „Алтернативна сцена“ в дните на Празника на розата е на карловеца Николай Начев, който е живял 14 години във Франция. Там е получил висшето си образование по специалността „Медийна политика и масови комуникации“, след което има успешна кариера в Париж, където работи за музикален телевизионен канал. Преди 3 години се завръща в родното Карлово и продължава да се доказва професионално.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче