Секции

26 April 2024 06:49

Кметът д-р Емил Кабаиванов награди отличниците на Випуск 2019

Кметът д-р Емил Кабаиванов награди отличниците на Випуск 2019 от община Карлово на специална церемония, която се състоя в сряда в Камерната зала на НЧ“Васил Левски-1861г.“.

В приветствието си към тях, той отбеляза, че те са се отличили със своята упоритост, защото така се постигат успехите. Само с трудолюбивост човек се изкачва по стълбата на знанието. Отличниците получила плакет, грамота и факсимилно издание на личното тефтерче на Христо Ботев.

Д-р Кабаиванов поздрави и изявените деца през учебната година в различни области, като подчерта, че чрез своите постижения те правят известни Карлово и общината. Те бяха наградени от заместник-кмета Антон Минев с грамота, фототипно издание на първата стихосбирка и книга с публицистика и писма на Христо Ботев.

За първа година Асоциацията „Царица на розата“ също награди изявени деца от общината в областите наука, изкуство и спорт. Наградите бяха връчени от Христина Караколева-Царица на розата 2017, и осигурени от спонсорите - „Висто клима“-Карлово и хотел „Персенк“- Девин.



Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче