Секции

19 April 2024 20:21

Във Ведраре гласуват за Европа, защото гледат към бъдещето (видео)

Спокойно и без инциденти протича изборният ден в карловското село Ведраре. От общо 1250 жители право да упражнят своя вот за европейски депутати имат 947 човека. От тях 4 младежи ще гласуват за първи път тази година.

Първа в една от двете секции във Ведраре е гласувала Божидара Георгиева. Според нея Европа дава възможности за развитие, за работа, за пътуване. Затова трябва да се гласува днес, за да се живее по един по-добър начин.

Златка Енкова също упражни своя вот. Тя гласува за доброто бъдеще на България, защото Европа дава добра надежда за страната ни.

Ведрарци могат да гласуват в една от секциите машинно. Събина Нешева избра да пусне гласа си по този начин. Тя гласува, защото гледа към бъдещето. Надеждата й е за по-спокоен и щастлив живот за нея и семейството й тук, в България.

И кметът на Ведраре Койчо Мутафчийски упражни правото си на избор на български представители в Европейския парламент.

Община Карлово е създала необходимата организация за провеждане на евровота коментира кметът д-р Емил Кабаиванов. На нейната територия има 78 секции. В 23 от тях избирателите ще имат възможността да гласуват машинно. В избирателната си секция в Карлово кметът д-р Кабаиванов също упражни своя вот. Той гласува за силна Европа, която може да защити своите граници, да е икономически стабилна и да е фактор в световната политика и България да достига стандартите на живот на развитите европейски държави.

Председателите на структурите на БСП и ГЕРБ в община Карлово също упражниха своя вот. Манол Манолов/БСП/ е дал своя вот, за да има промяна и справедливост сега. Според него Европа трябва да се развива на една скорост и българските граждани да живеят като достойни европейци с качествено здравеопазване, добро образование и силна индустрия. Данка Люртова /ГЕРБ/ е гласувала, за да продължи страната ни да върви по утвърдения европейски път на развитие. Целта е постигнатото да се надгражда за една обединена и стабилна Европа и просперираща България.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче