Секции

25 April 2024 15:26

Д-р Емил Кабаиванов връчи почетния знак на Карлово на бригаден генерал Пламен Йорданов

Плакет с лика на Апостола връчи кметът д-р Емил Кабаиванов на блигадер генерал Пламен Йорданов – командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада, по повод предстоящото назначение на поста заместник-командир на многонационалната дивизия на НАТО „Югоизток” в Букурещ.

На официална среща на 29 май кметът благодари на висшия военнослужещ за отличното взаимодействие между изпълнителната власт и 61-ва Стрямска бригада, благодарение на което на територията на общината успешно бяха подготвени и реализирани десетки обществени събития. „Пожелавам здраве и сили, генерал Йорданов. Съхранете смелостта и отговорността, благодарение на които изпълнявахте воинския си дълг в родината. Продължавайте извън пределите на страната ни да прилагате уменията и качествата си на достоен български офицер и командир. Много професионални успехи в името на честта и авторитета на българската армия.”, пожела кметът. В разговора д-р Кабаиванов отправи заръка – ген. Йорданов да посети гробницата на братята Евлоги и Христо Георгиеви в Букурещ и от името на всички карловци да се поклони пред паметта на най-големите български дарители.

По време на срещата, в присъствието на секретаря на общината Стефан Стефанов и началника отдел „Канцелария” Слави Джалъзов, ген. Йорданов връчи на кмета почетен плакет на най-голямото формирование в Сухопътни войски. „В този момент думите са малко да изразя най-добрите си чувства на уважение и признателност. Проявените отзивчивост, съпричастност и изградени традиции в общата ни дейност са в основата на нашето успешно взаимодействие. Оценявам всичко това, за което още веднъж благодаря!”, каза ген. Йорданов на кмета с пожелание да бъде все така успешен във високоотговорната си работа.

/Източник информация и снимки: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче