Секции

24 April 2024 14:52

С песни, танци, игри, рисунки и много подаръци в Баня ще отпразнуват Деня на детето

С песни, танци, игри, рисунки и много подаръци на площада пред читалището в Баня ще бъде отпразнуван Международният ден на детето – първи юни. Празникът се организира по съвместен проект на „НЧ „Св. Св. Кирил и Методий 1914 г.“ в град Баня с Областна администрация Пловдив отдел „Координация и европейска интеграция“.

Програмата за Деня на детето ще започне в 11:00 часа с рисунка върху асфалт на тема: „Толерантни един към друг“ с награди за най-добрите рисунки. Дърво – символ на толерантността ще бъде засадено в парк „Васил Левски“.

За гражданите и гостите на Баня ще бъде изнесен концерт с участието на детска фолклорна формация „Зорница“, фолклорен клуб „Ритъм“ от ОУ „Неофит Рилски“, детска кукерска група, детска градина „Вяра, Надежда и Любов“.

Децата от Баня ще представят презентация на умения за подреждане на маса и култура на хранене.

Празникът ще завърши с „Танцуващите кукли“ на кукловода Янко Гъделев от Пловдив.

Успоредно с тържеството на площада на Централния плаж в Баня от 9:00 до 13:00 часа ще се проведе крос – триатлон за купа „Марин Маринов“, организиран от спортен клуб „Триатлет“ – Баня.

/Снимки: интернет/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Цялата истина минава през три етапа. Първо, смятана е за абсурд. Второ, тя е насила спирана. Трето, тя е приемана за очевидност.


Шопенхауер