Секции

23 February 2020 13:11

Звездно музикално присъствие беляза 10-годишния юбилей на ДГ“Светлина“ (видео)

Карловската ДГ „Светлина“ към Министерство на отбраната празнува своя 10-годишен юбилей на 29 май във Военния клуб. Да поздравят екипа на детската градина, нейните възпитаници и родителите им бяха дошли звездите на музикалната сцена Росица Кирилова, Гуна Иванова, Станислава Димитрова (Съни), Бойка Дангова, Таня Дупаринова и формация „Армейска песен“.

В привествието си нейния директор Румяна Чолакова сподели: „При нас децата растат спокойни и щастливи, за да изпълняват родителите им своя воински дълг и отговорна работа. Нека не забравяме, че мечтите на децата сътворяват светлината.“

Пораснали възпитанички разлистваха по една страничка от летописната книга на ДГ“Светлина“, като споделяха своята благодарност за неповторимото детство и слънчеви усмивки в нея и поставяха по една свещичка на символичната празничната торта.

Тържествената програма бе изпълнена с много настроение, вдъхновяващи песни и приказни танци на възпитаниците на детската градина.

Поздравителни адреси за празника са изпратени от д-р Емил Кабаиванов – кмет на Община Карлово, от бригаден генерал Пламен Йорданов - командир на 61 – ва Стрямска механизирана бригада, от Изпълнителна агенция „ Военни клубове и военно-почивно дело“, от ръководствата на детски градини и училища.

Днес Ви питаме:

През 2020 година може ли да няма тежки ПТП-та?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Бъди мярка за качество. Някои хора не са свикнали със среда, в която съвършенството е стандарт.


Стив Джобс