Секции

16 April 2024 08:17

Зад сияйните усмивки на децата от градина „Слънце“ стои неуморният 50-годишен труд на учители и родители (видео)

„Честито завършване“ посрещаше деца, родители и гости на детска градина Слънце“ в Карлово, която отпразнува завършване на випуск. Децата заедно със своите учители, родители и гости отбелязаха 50–годишния юбилей на градината. В специалната обстановка, подготвена за случая в ресторант „Карлово“, бе проведен и юбилеен педагогически съвет, на който присъстваха председателят на Обществения съвет на градината Велислава Бочева – Стефанова и председателят на Училищното настоятелство Мирослава Гайтанска.

Това бе финалното тържество от богатата програма на ДГ „Слънце“, която започна през ноември 2018-та и продължи през цялата учебна година с творчески, спортни, развлекателни и културни събития, подготвени и изнесени от самите възпитаници на детското заведение.

Вечерта бе открита от директора Донка Нанева. Поздравителен адрес от името на кмета на Общината поднесе Антон Минев – заместник-кмет на Община Карлово. Той поздрави екипът на детската градина и благодари за всеотдайността, с която работят. Подари интерактивна дъска, която да допълва учебния процес.

Гости на тържеството бяха секретарят на Общината Стефан Стефанов, бивши учители на градина „Слънце“, директори и колеги от други детски заведения в Карлово, родителите на децата.

Малките абитуриенти на карловската градина “Слънце“ получиха първите си свидетелства от директора Донка Нанева. В словото си тя им пожела „...здраве, самочувствие, успешен път и радост“. С тъга учителките Веселина Цанкова и Пенка Друнина пожелаха все така с труд и постоянство техните възпитаници да постигат успехи в учебния процес и живота.

Концертът на децата във видеоматериала.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче