Секции

19 April 2024 23:45

Шоурумът на "Българска роза" АД в Карлово е с отворени врати за туристи

Шоурумът на Българска роза АД-гр. Карлово е с отворени врати за туристи. Всеки, който има желание, може да наблюдава демонстрация на ръчно изработени глицеринови сапуни и свещи.

През месец май гостите на дружеството се насладиха на тайнството по добиване на натурално розово масло, по изключително увлекателен начин се запознаха с превръщането на свежите розови цветчета до скъпоценните капки на розовото масло. Като гостоприемни домакини разкрихме тънкостите как се разпознава 100% натурално розово масло.

През месец юни демонстрациите в шоурума ще бъдат с натурални продукти от лавандула, които фирмата произвежда.

Продължителността на демонстрацията е около 30 минути. В нея могат да участват туристи, ученици, студенти, граждани и всеки, който желае. Групата трябва да е минимум от 10 човека. Заявките за посещение трябва да бъдат направени 5 работни дни предварително.

Посетителите ще могат да разгледат и да закупят висококачествени козметични продукти с марка Българска роза – Карлово. Фирмата е производител на богато разнообразие от продукти с почистващо, подхранващо, хидратиращо действие, а така също и на ароматерапевтични продукти осигуряващи комфорт и релакс. Ако имате нужда от съвет или консултация – специалистите ще Ви помогнат да направите своя избор.

Снимки: Българска роза АД

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче