Секции

26 April 2024 03:09

В ход е дарителска кампания за укрепване вилата на братята Евлогий и Христо Георгиеви в Карлово

Асоциацията за възстановяване на историческите паметници в община Карлово провежда дарителска кампания за укрепване вилата на братята Евлогий и Христо Георгиеви. В благородната инициатива се включват още Община Карлово, Ротари клуб - Карлово, Общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от резерва и запаса, както и двете военни поделения в Карлово - 61-ва Стрямска бригада с командир бригаден генерал Деян Дешков и поделението с командир полк. Димитър Мерудийски.

Средствата, които се набират чрез даренията са необходими за три подови конструкции от 120 кв.метра и покривната конструкция от 140 кв.метра – съобщи народният представител Веска Ненчева – председател на Асоциацията. Своите намерения да дарят, вече са заявили бизнесмени и обществено дейни хора от Смолян, Бургас и Карлово. Кампанията ще продължи до 30-ти септември.

Важен акцент от дарителската кампания е и предстоящият благотворителен бал, който ще се проведе под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова на 21-ви юни от 19:00 часа в ресторант "Карлово".

Дарителска сметка за набиране на средствата е:

ЦКБ, Клон Карлово

IBAN: BG09 CECB 9790 10IO 9649 00

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче