Секции

20 October 2019 09:05

Полицаи, предотвратили разрастването на скандал между домакини и гости

Служителите на реда предотвратиха разрастването на скандал в село Старосел. Около 3:00 часа днес, 14 юни, в полицията в Хисаря постъпил сигнал за масово сбиване на адрес в с. Старосел. Незабавно натам бил насочен екип на Районното управление, който предприел действия за прекратяване на физическата саморазправа, възникнала между домакините и техни гости.

При последвалата проверка е установено, че от 21:00 часа на 13 юни започнало голямо семейно тържество, към което се присъединили няколко мъже от друга фамилия и в ранните часове на днешния ден, 14 юни, под въздействието на употребения алкохол, предизвикали конфликта.

В резултат на сбиването са нанесени материални щети по къщата. Медицинска помощ е оказана на ползвателите й, 62-годишни мъж и жена, и на техен 26-годишен родственик. С наранявания са и тримата инициатори, на 23, 26 и 32 години, които са задържани с полицейска заповед.

По случая е образувано досъдебно производство и процесуално-следствените действия продължават под наблюдение на Районната прокуратура.

Обстановката в селото е спокойна, осигурено е полицейско присъствие до пълното възстановяване на обществения ред.

Днес Ви питаме:

Ще приготвяте ли зимнина?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче