Секции

26 April 2024 19:58

Рок група „Хоризонт“ с концерт в Карлово в подкрепа на българската музика

Следващият град от музикалното турне на група „Хоризонт“ в подкрепа на българската музика ще се проведе в Карлово на 21-ви юни /петък/ от 20:00 часа на площад "20-ти юли", със специалното участие на карловските състави: детска фолклорна формация „Розова долина”, трио „Импресия” и театър „Елена Снежина”.

Кампанията стартира в края на 2016-та с група "Хоризонт" в подкрепа на българския език в българската музика. Според участниците в “Изпей "Обичам те" на български" има крещяща нужда за подкрепа на българския език и неговата естетика в родната поп и рок музика, както и за излъчване на повече българска музика в ефир.

Има проведени над 20 концерта в много градове на страната като всеки един от тях се откроява със своята уникалност. На площадите се събират много хора и всички пеят заедно с група "Хоризонт" и гостуващите артисти любимите си български хитове на групите Сигнал, Щурците, Тангра, ФСБ и други. А група „Хоризонт” е получила официалните съгласия от авторите на песните на български групи-легенди да изпълнява на живо, пред публика техните най-големи хитове. Всичко това гарантира превръщането на всеки един концерт в своеобразен празник на българката музика, независимо къде е той.

/Снимки: Група „Хоризонт“/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Тези, които са достатъчно луди да мислят, че могат да променят света, са тези, които го правят.


Стив Джобс