Секции

26 April 2024 11:29

Д-р Емил Кабаиванов ще се кандидатира отново за кмет на община Карлово на местните избори през есента

Ще се кандидатирам отново за кмет на община Карлово на местните избори тази година в края на месец октомври – съобщи д-р Емил Кабаиванов за Карлово.тв. Работата по време на предстоящата предизборна кампания в общината е изключително отговорна и ще изисква цялостна отдаденост, затова прецених и подадох оставката си като областен председател на СДС. Уставът на нашата партия позволява всяка партийна структура по места сама да преценява с кой кандидат да се яви на избори и дали да е самостоятелно или в коалиция. Д-р Кабаиванов подчерта, че е информирал председателя на СДС Румен Христов и членовете на Националния съвет и има тяхното съгласие и подкрепа.

Д-р Кабаиванов бе издигнат за кмет на община Карлово през 2011 и 2015 година като кандидат на местна коалиция, по думите му сега отново ще е така. В следващите месеци предстои да се реши кои партии ще влязат в нея.

Националното ръководство на СДС запазва правото да подписва политическото споразумение с коалиционните партньори. Ще се водят разговори с десни формации, включително и с ГЕРБ, с която общото явяване на евроизборите е било добро решение – поясни карловският кмет. Той запазва поста си на заместник-председател на синята партия.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче