Секции

28 March 2024 11:34

"Левски-Карлово" се наложи с 2:1 над „Видима-Раковски“–Севлиево

"Левски-Карлово" се наложи с 2:1 над „Видима-Раковски“ – Севлиево в поредната си контрола от предсезонната подготовка пред 250 свои привърженици на стадион „Васил Левски“ в гр. Карлово.

През първото полувреме старши треньора на карловци Красимир Манолов заложи предимно на състезатели които бяха дошли на проби и резултата, и играта бяха в полза на гостите, които откриха в 15-та минута от пряк свободен удар. До края на полувремето „сините“ от Карлово така и не успяха да намерят верния ритъм и полувремето завърши с успех за гостите 1:0.

През втората част в отбора на домакините бяха извършени няколко смени, които веднага дадоха резултат. В 50-та минута след хубава атака Левски изравни с гол на новото попълнение Радослав Димитров, а в 75 минута „старата пушка“ Никола Данчев с глава донесе победата на ОФК Левски. В събота 27.07.2019 г. от 10:00 ч. на спортния комплеск в Коматево ще се изиграе и последната контрола с отбора на „Ботев 1912“ юноши 19 г., като се очаква да се включат още двама добри нападатели.

Първата среща на тима от новото първенство на Трета лига – Югоизточна група е с отбора на „Гигант“ – Съединение на 4 август (неделя) на стадион „Васил Левски“ в гр. Карлово.

/Информация: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче