Секции

24 April 2024 09:35

В Карлово ГЕРБ излъчи номинации за местните избори наесен

Местната организация на ГЕРБ в Карлово направи своите номинации за местните избори наесен. Председателят на ГЕРБ – Карлово и действащ заместник-кмет Данка Люртова и кметът д-р Емил Кабаиванов са двете номинации за кандидат-кмет на Община Карлово. Директорът на ОУ“Св.Св.Кирил и Методий“ Доньо Тодоров и председателят на местния парламент Теодор Шойлеков си направиха самоотвод при номинирането им за кандидат-кметската надпревара.

Членовете на ГЕРБ номинираха и кандидати за кметове по населени места. Сред тях има както членове на ГЕРБ, така и независими, подкрепени от партията. Номинирани са:

- Христо Иванов – с.Богдан,

- Боньо Тодоров – с.Кърнаре,

- Доньо Стоянов – с.Васил Левски,

- Стоян Бозуков – гр.Калофер,

- Стамен Гешев – гр.Баня,

- Мано Манов – с.Климент,

- Богдан Богданов – с.Певците,

- Тодор Танковски – с.Войнягово,

- Николай Ковачев – с.Дъбене,

- Ненко Ненков – с.Соколица,

- Павел Павлов – с.Иганово,

- Койчо Мутафчийски – с.Ведраре,

- Севдалин Янков – с.Христо Даново,

- Лило Нешев – с.Каравелово.

По време на номинационното събрание бяха излъчени и 29 кандидадури за общински съветници. За водач на листата бе издигната номинацията на Данка Люртова, втори е Розалин Петков. Сред направените номинации са и имената на д-р Татяна Пелева, Сребра Атанасова, Петьо Енев, Теодор Шойлеков, Мирослав Василев, Доньо Тодоров, Дарина Стеева, Стефка Савова, Слави Джалъзов, Атанас Дафов и Илияна Лалова.

Последната думата за одобряване на предложените кандидати за общински кмет, кметове по населени места и общински съветници ще има Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

На събранието в Карлово присъства и областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче