Секции

24 January 2020 09:35

Ремонтират участък по ул."Васил Караиванов" в Карлово

Община Карлово съобщава на живеещите на ул. „Васил Караиванов”, от кръстовището с ул. „Ангел Кънчев” до кръстовището с ул. „Йордан Йовков” в Карлово, че е създадена временна организация на движението, свързана с аварийно разкопаване на ул. „Васил Караиванов” в посочения район. По време на ремонтните дейности се затваря за движение целият работен участък /от кръстовището с ул. „Ангел Кънчев” до кръстовището с ул. „Йордан Йовков”/. По ул. „Ангел Кънчев” скоростта се ограничава до 30 км/час.

За безопасно преминаване в района на ремонтните дейности, от 12 август /понеделник/ ще бъдат поставени уведомителни табели за обходен маршрут и необходимите пътни знаци за настъпилата промяна. Изкопите ще бъдат обезопасени за пешеходци от всички страни, чрез поставени обезопасителни ленти и предпазна ограда. Знаците са временни и допълнителни към съществуващата вертикална сигнализация. Строителните работи ще се извършват в светлата част от денонощието. Предвиденият за ремонта срок е до 45 работни дни.

След завършване на строителните дейности, временните знаци ще бъдат демонтирани, а уличното платно и тротоарната настилка – възстановени.

Всички пътуващи от автогара Карлово ще ползват като начална следващата спирка по маршрута на съответната автобусна линия.

Днес Ви питаме:

През 2020 година може ли да няма тежки ПТП-та?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче