Секции

24 April 2024 16:23

ВМЗ подпомага неотложен ремонт в сопотското читалище

От „ВМЗ” ЕАД заявиха готовност да окажат необходимото съдействие за неотложен ремонт в Народно читалище "Иван Вазов 1871г."-Сопот.

Ръководството на държавното дружество планира помощ за възстановяване функционалното състояние на зрителната зала чрез ремонт на покривната конструкция. В писмо до ВМЗ читалищното ръководство търси съдействие, „...тъй като Община Сопот не предприема мерки да отремонтира поне тази част на покрива.”

„Съветът на директорите на ВМЗ ще разгледа внесеното от Читалището предложение, съдържащо необходимите конкретни дейности. Благодарение на тяхното реализиране, жителите на Сопот и Анево ще могат отново да ползват пълноценно базата на културната институция. Това е целта на партньорството ни с екипа на Народно читалище „Иван Вазов – 1871г.” – хората да посещават без затруднения зрителната зала.”, каза изпълнителният директор на оръжейницата д-р инж. Иван Гецов. По думите му „...със съдействието на синдикалните организации в дружеството е създадена организация за осигуряване на културното обслужване на работниците и служителите, за което разчитаме основно на читалището в Сопот. Удовлетворени сме, че помагаме на едно истинско средище на образованието и културата в района”.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Бъди мярка за качество. Някои хора не са свикнали със среда, в която съвършенството е стандарт.


Стив Джобс