Секции

19 February 2020 00:53

Кметът на община Карлово издаде предписания за отстраняване на нередности в квартал Сушица

Предписания за отстраняване на нередности в квартал Сушица издаде кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов. Предприетите мерки са за нерегламентирано замърсяване на общински терен и на канал, както и за промяна маршрута за превеждане на домашни животни от централните улици към периферните. Документите са от 22 август – ден, след като бе проведена планираната изнесена приемна на общинското ръководство в карловския квартал.

Д-р Кабаиванов отново информира жителите за многократното си настояване пред ВиК Пловдив /собственик на водопроводната мрежа/, за оказване съдействие при решаване на дългогодишния проблем с водоподаването в Сушица. Стана ясно още, че ще бъде направен заложеният за тази година ремонт на 3 улици в квартала; готова е количествено-стойностната сметка за предстоящо обезопасяване на училищната сграда.

Д-р Емил Кабаиванов, неговият заместник Антон Минев, секретарят Стефан Стефанов и специалисти от отдели в администрацията обсъдиха с жители на Сушица възможностите за ремонт и изкърпване на улици, поставяне на изкуствени неравности /т.нар. легнали полицаи/ на главната улица, възстановяване 5-дневната работа на пощенския клон в квартала и др.

/Снимки: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

През 2020 година може ли да няма тежки ПТП-та?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче