Секции

09 May 2024 00:28

Специалисти от администрацията консултират на място жители на Баня

Специалисти от отдел "Устройствени схеми и планове, кадастър и регулация, инвестиционни проекти и контрол по строителството" в община Карлово и началникът на отдела инж. Матьо Писачев консултират на място жители на град Баня на 27 август.

Конкретните действия в кметството са в резултат от приемната на кмета на община Карлово д-р Емил Кабаиванов и неговия екип в Баня ден по-рано. Уточняване статута на частни имоти, съответствията им с изготвения предварителен устройствен план на общината и изготвяне кадастрална карта на Баня са сред въпросите, които хората поставят. Обитатели на квартал „Стряма” също потърсиха съдействие от ръководството на общината за отстраняване на констатирани нередности при имоти, частично застроени върху улици.

Жители на Баня и кметът Стамен Гешев обсъдиха с д-р Кабаиванов вариантите за работа по конкретни обекти, включени в инвестиционната програма на община Карлово. Има готови проекти за ремонт на четири улици, поясни кметът Кабаиванов. Приоритетна е ул. „Карловска”, предвидени за реконструкция и поставяне на настилка са ул. „Украйна” и още две в курортния град.

Откритите приемни на д-р Емил Кабаиванов продължават по предварително изготвен график. В периода 27-30 август срещите са съответно: на 27.08. /сряда/ в село Дъбене и на 30.08. /петък/ в с. Иганово.

/Снимки: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Тайната на успеха е в способността да възприемеш гледната точка на другия и да видиш нещата от неговия ъгъл толкова добре, колкото от своя.


Хенри Форд