Секции

18 September 2020 16:50

В Сопот ще играят благотворително фен клубове на ПФК„Левски – София“ от цялата страна

Фен клубове на ПФК“Левски – София“ от столицата, Бургас, Сливен, Асеновград, Хисар, Сопот и Карлово ще играят в благотворителен турнир по футбол на малки врати в града на Вазов. Инициативата е под надслов „Бъдеще за децата ни“ и ще се състои на 21 септември (събота), от 11:00 часа на стадион "Металик".

На събитието ще бъде поставена кутия за дарения. Целта е с набраните средства от благотворителната кауза да се помогне на 5 нуждаещи се деца от Сопот. Призивът на организаторите от сопотския фен клуб на „Левски – София“ е да бъдат подкрепени децата на България и всеки, който иска да помогне, може да се включи във футболния турнир.

Негови спонсори са онлайн магазин за оригинални маратонки и обувки Izkupi.me, който ще предостави маратонки за децата, фирма „Фил-ко“ ЕООД, която ще им осигури анцузи, и "Октагон" ЕООД, която ще им подари чанти с лакомства.

Днес Ви питаме:

Приготвяте ли домашни консерви?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки път, когато се почувстваш изгубен, си спомни за всеки, който някога те е обичал, за всяка сбъдната мечта, за всеки пълноценно изживян слънчев ден и след това си представи колко още такива спомени те чакат зад ъгъла.