Секции

26 April 2024 11:48

Учебен център „Малкият принц“ в Карлово стана на две години

С пъстро тържество, Учебен център „Малкият принц“ в Карлово отпразнува две години от своето създаване. Сред гостите бяха много деца и родители.

По повод празника директорът на Центъра Христина Томанова сподели: „Какво по-хубаво от споделената радост и обич. Благодаря на моите съмишленици и помощници.“ Уважение и благодарност от всички за своя принос за детското развитие и израстване в „Малкия принц“ получиха Светлана Георгиева, Татяна Балашова,Тотка Видолова, Мария Иванова, Християна Карабобева, Нелина Ковачева и Лъчезар Пещерлиев. Родителите инвестират доверие в тяхната работа и се радват на щастливите усмивки на децата си.

Така лятото в Центъра за втора поредна година стана пъстро и вълшебно с пътуването в света на знанията и сбъдването на мечтите, защото всеки носи в себе си онзи малък принц, без който светът би бил самотен и сив.

Искрени честитки за празника заваляха и във фейсбук страницата на „Малкият принц“. Христина Генова от Карлово пожела: “Нека дните Ви са пълни с усмивки! Успех и пълни стаи с доволни личица!“. Тодорка Юнакова пише: “Честит празник и дълги години ползотворна работа!“. „Нека „Малкият принц” да е осветен от усмивките на щастливи и успешни деца!- казва в пожеланието си колежката им педагог Ваня Юнакова.

/Снимки: Христина Томанова/



Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче