Секции

29 April 2024 14:45

Томи Хилфигер и певицата Зендая – в колаборация за Седмицата на модата в Ню Йорк

Американският дизайнер Томи Хилфигер представи новата си колекция на седмицата на модата в Ню Йорк. Шоуто на знаменития дизайнер бе едно от най-очакваните на събитието в Голямата Ябълка. Според специалистите, Хилфигер е оправдал всички очаквания.

Много кожа, кадифе и вълна. Това е визията на американския дизайнер Томи Хилфигер за сезон есен-зима. Този път легендарния майстор на тоалетите работи в колаборация с нашумялата актриса и певица Зендая. Линията бе представена на подиума на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Томи Хилфигер, дизайнер:

„Колекцията е по-стилна, по-сериозна. Платовете са по-богати, с оглед на сезона. Имаме повече вълна, кадифе, повече кожи. Линията този път е по-бляскава.“

Колекцията беше представена в Аполо Тиатъл в Харлем. Сред гостите на първия ред седяха плеяда от звезди на шоубизнеса като Джиджи и Бела Хадид, а манекенките дефилираха на фона на класики на Арета Франклин. Тоалетите може да да бъдат закупени веднага чрез онлайн приложение на бранда Томи Хилфигер. Седмицата на модата в Ню Йорк продължава до 11 септември. С голям интерес се очаква новата колекция на Майкъл Корс.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче